Sorry...
Omlouvám motající se písmenka,
to jen svůj žal utápím v alkoholu.
Proč jsem jen tvá milenka,
komu jsi své city dal
a proč je svět plný volů?
Proc samota mě čeká, když vracím se domů
a slzy jsou poskládané v řadě za sebou?
To pokušení mě láká, já neveřím tomu,
že jsem jen tou druhou...
Čtyři bílé zdi, když usínám sama,
mi dobrou noc dávají,
jen ten cit milovat,
každý den z rána,
hubu mi rozbíjí...
Promiň,
Miluji Tě.
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)