ešte chvíľu zostaň v mojej duši
snáď nemusíme robiť len to čo sa musí
ešte trošku zostaň v mojej hlave
nech tvoje telo po mne hraje...
02.10.2012 18:49:38 | pretorius
Možná znám stejnou melodii.
Ta slova zní mi v uších,
v tišších a tišších ozvěnách.
I oči, co se setkaly
a dlaně co se propletly.
Moře.
A tanec,
o kterém dva snili.
Jen já už dnes netančím...
I když bych zůstal
tehdy
rád.
10.09.2012 22:34:52 | Gregy