Nechci aby lidé viděli
že jsem jen vysněný sen
tak schovávám slzy
za úsměvy....
Hraji si s vlaštovkou
na odlet za teplem..
Hladím Tě
a mám chuť utéct...
tak se mi trochu třese ruka
Jsem moře
i řeka
co deltou vtéká
k Tobě a od Tebe
jsem lává co z nitra tryská
sníh který nezebe
i jarní rozkveltá břízka
něha a drak
silná a zděšená
malá a dospělá
hrdá a ztrápená
..patřím jen sobě....
Zrozená k samotě
zrozená v nešťastné době......
..Nepatřím sem.....
mluvím jiným jazykem
tak roztáhnu křídla a letím
...snad tam někde daleko v tichu
kde ani moře nešumí.....
potkám Tvé oči,
dvě studny zapomnění,
které mi rozumí.................
Moc se mi to líbí!
06.09.2012 14:51:57 | TeruKurosaki
tak schovávám slzy za úsměvy....
jo tímhle uměním nás někdy život podaruje :c
06.09.2012 13:45:38 | poeta
...nepatřím sem..myslím že mluvím jiným jazykem :)..tak roztáhnu křídla a letím za teplem....snad tam někde daleko v tichu kde ani moře nešumí..potkám Tvé oči, lásko, které mi rozumí
myslím že jsem právě dopsala poslední sloku :D
06.09.2012 13:52:46 | Noc17