Anotace: ...
Zůstaň lásko má
v době záplav déle
mým deštěm
moudrostí jako přítel
po kapkách mi stékej do mých řek
ulehnu ke dnu budoucna
a začnu se stydět
za tvé slzy
...................................
nevyčistím bolest
tvých ran
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?