Přemostění
Anotace: V rosedlině skal,já stál a smutek se mnou .
Půjdem se projít po jehličí
v západu slunce
v šepotu
Odhalím co teď k tobě cítím
. . svou slepotu
Ta lávka spojující břehy skal
já včera večer pod ní stál
ty lesklé nože cos mi dala
prý z lásky
touha testovala.
Lana která drží tvar
Můj dar , teď hladí jejich propletení
Já počkám na Tvé kroky .
Až tam vejdeš ..vše se změní
a z povzdálí Tvůj pád
do hlubiny
dávám si potěšen
za Tvé činy .
Mým tělem prostupuje klid
tíha ze mě padá
už nikdy neuslyším to Tvé
.. mám Tě ráda
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: TeruKurosaki, srozumeni
Komentáře (4)
Komentujících (3)