Romeo a Julie

Romeo a Julie

Anotace: ...

Pod hvězdami rybník a v něm stříbří se noc
sedím tiše na lavičce, ty sedíš vedle mne
mé srdce prudce buší, ztrácím nad ním moc
naše zkřehlé ruce k sobě blíží se vzájemně

 

Léto v mlze ztrácí se a podzim barví listí
a husí kůže raší nám, jak noc je stále hlubší
zimu objetí by zahnalo, ale nejsme si jistí
že vzájemně se milujem ten druhý aspoň tuší

 

Tak postupně se blížíme ke druhému tělu
a v zádech nás mrazí a rybník zcela tichý
oba bojíme se promluvit o našem citů údělu
co když ona je sudá a já pomatenec lichý?

 

Tam u rybníka v noci, kde nebesa se stříbřila
kde tisíc páru začalo, kde láská mívá hody
Tam on lásku jí vyznal a ona mu slíbila
že Kapuleti s Montéky spojí své ctnostné rody

Autor Muta cum liquida, 10.09.2012
Přečteno 503x
Tipy 2
Poslední tipující: TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také jsem přehlcena R a J, ale u Tebe mi to vůbec nevadilo :-)

10.09.2012 11:47:44 | TeruKurosaki

Moc Kapulety a Montéky nemusím, jsou toho plné knihy, servery, každá druhá věc o balkónové scéně. Tvé podání se mi docela líbilo:)

10.09.2012 10:05:01 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí