už nebudem vyčkávať
na lepšie začiatky
a ešte krajšie konce
na to niet minúty
čas ich žerie
ako pes čerstvé granule
hviezdy padajú strmšie
a rýchlejšie
ako včera
ked zvony v meste hlásali polnoc
utekala som
bosá
cez ostré hrany
svojho života
na stretnutie s tebou láska
meškala som
priznávam
cigareta horela dlhšie
ako som si myslela
a zohnať žuvačky
o 00:01
je náročné
ty si nepočkal
...
stretli sme ráno
s raňajkami v rukách
každý z cudzej postele