Anotace: ..je to pár hodin.(35040)..jen pár dní..(1460).pár dní..........http://www.youtube.com/watch?v=NUh0i7tJpTk&feature=related pokud můžete poslouchejte to s muzikou jinak to nemá tu atmošku :)
slunečný den
roztoužený
vítr mi hází vlasy mezi rty
jen se usmívám
krok míjí krok
podívej první červené listí
Náhle potkám Tvé oči
v jiném přístavu
já za ruku naše dítě
Ty za ruku vaše dítě
..znáš ten nádech kdy
všechno ztichne.....
Slunce mi svítí do očí
prší
duší
ahoj..my se ještě neznáme
ale... ano jednou jsme se viděly
to je už dávno...
rozpačité úsměvy
"Jsem ráda že tě poznávám."
Ne, to říkat nebudu....
úsměv úsměv úsměv
Toho se drž!
...je to už tak dávno
jen pár hodin..jen pár dní
jen mávnutí motýlích křídel..... ode mně......k ní