Anotace: ..co víc???
..dlouho jsem k Tobě nezabloudila....ale teď to zkusím napravit....:)miluji Tvou slovní zásobu.
18.02.2007 21:02:00 | Ayla
Jen na začátku druhé sloky: nemělo tam být: "Temnotou ozdobil"?
Máš tam jen Temnou... ale asi to taky dává smysl :o)
09.02.2007 20:54:00 | Hannazka
Tak to je SÍLA!!! Jdu si to přečíst ještě jednou a pak ještě a ještě... asi si to dám jako plochu na comp... :o)))
09.02.2007 20:52:00 | Hannazka
parkán..není to takový ten trávník mezi hradbami a palácem? Líbí se mi ...muž..lačně prolačněl...to sedí
12.01.2007 20:44:00 | Edo Tralipo
úžasné...opravdu jsem si zase po dlouhé době početla...jen nevím, co je to parkán...prosím můžeš mi říct:)...dííík:)
12.01.2007 19:23:00 | Lizzzie