Anotace: aneb "Is there anybody out there, who doesn't know this feeling?"
Po proudu tvých vlasů plynu životem
a hádám, jen hádám, kdo že jsem
v rytmech tvých dechů tančím nocemi
a kreslím ti srdce na tvý záda zpocený
V linkách tvých očí se točí můj svět
a hledám, jen hledám kudy kráčet vpřed
pod víčky tvých snů já plaším noční můry
má krásná dívko, vílo bez cenzury
Na vlnách tvého smíchu unáším se dny
a hádám, jen hádám, že tvůj žár je bezedný
kde plamen jednou plál, tam plane napořád
má krásná dívko, už nechci být jen kamarád
Mám toto dielko medzi obľúbenými - to asi naznačuje dosť o tom, ako sa mi páči :-)
21.06.2014 22:25:15 | gallatea
Dahle mi tak sedla a plynula, že jsem dal ST. Moc hezká. Díky za počtení.
02.12.2012 18:43:27 | Robin Marnolli