Snad boly pominou
Anotace: věnováno tomu, kdo se v tom najde - a Ty tam si
Drahý pane,
tak odkud vítr vane?
Stát na vlastních nohách
není ve Vašich vlohách.
Je lehké být obětí
v manipulačním zajetí,
však těžší je oživit srdce
zlomené tak prudce,
vzít zpět lásku
a nalézt pásku
léčivou
snad boly pominou…
Přečteno 715x
Tipy 5
Poslední tipující: Morgenstern, Robin Marnolli, mauvais-ange, Kvído
Komentáře (1)
Komentujících (1)