Anotace: ach ta rána.. asi každý ví, co mám na mysli. Ne vždy jsou jednoduchá.. člověk si v hlavě přehrává předešlý večer a má po celý den o čem přemýšlet...nebo psát..
Je ráno – opilé a mlčenlivé
a my po hluboké noci víme
že slova ztrácí význam
...byl to všechno jen klam?
Svět okolo nás se topí v tichu
dnešní ráno odpouští našemu hříchu
že toužíme žít a od sebe si brát
to co nám nemůže nikdo jiný dát
Odcházím od tebe a v hlavě mi znějí
tóny večera a společného snění
a mlhavé vzpomínky na význam tvých slov
který mi uniká...
...tak šťastný lov!
První slova dobrá. Druhá vynikající až na ten poslední řádek, co mi úplně nesedí.
Jednotná dobře sdělená myšlenka. Je cítit prožitek.
Děkuji.
16.09.2012 11:58:25 | Gregy
Dekuju..
To rano s sebou neslo mnoho emoci..
Dodnes ho mam v zive pameti, i kdyz bylo vlastne uplne obycejne
16.09.2012 12:38:58 | Josephine