Kde je ten den
kdy poprvé já viděl tě
A kde je ten
kdy já tě trochu poznal.
Kde je ten den
kdy za ruku já držel tě
A kde je ten
kdy já do očí ti koukal.
Kde je ten den
kdy já naposledy slyšel tě
a kde je ten
kdy první báseň pro tebe jsem napsal.
Kde je ten den
kdy já poprvé se dotkl tě
a kde je ten
kdy já se do tě zamiloval.
Kde je ten den
kdy já obejmu tě
a kde je ten
kdy bych o tobě nejen sníval.