moc hezká myšlenka opravdu.. báseň dokáže vyvolat tolik vzpomínek.. až to bolí..
12.01.2007 21:42:00 | Najlin
pořádně jsem tu stovku zvážila...dávám ji proto, že tu báseň cítím jako by mi mluvila z duše....to cos napsala já prožívám....a určitě nejen já, nemohu napsat, že se mi líbí, protože ten pocit(stav) mně bolí...(s pláčem v očích se nejde tajně líbat)!..ach jo!
12.01.2007 20:17:00 | Julia