Těžké je zapomenout
Anotace: ...a ty už nevnímáš
Vracíš se, vím
opíjíš očima
mé tělo s tvým
zase si začíná
Srdce tím víc
tvou zradu nevnímá
Mého snu splnění
byl úsměv tvůj
a tvoje vzrušení
když jsi byl můj
Duše snad nevinná
teď v dáli usíná
Že se mi vracíš
je jenom snění
komu teď patříš
odpověď není
Trochu to ještě bolí
a ty mě nevnímáš...
Přečteno 477x
Tipy 9
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Holis, Robin Marnolli, Jiná, PetTulak, Lenka Krásnodvorská
Komentáře (3)
Komentujících (3)