Slzy v dlaních
Anotace: Dneska jsem ji omylem našla. Přejel mi mráz po zádech když jsem si uvědomila jak pravdivá a krutá pro mě byla. Odloučení je vždy těžké, ještě těžší, když je na dlouho, s minimální komunikací a riskem smrti.
S posledním pohledem
Čas se zastavil
Jedno ráno, někde
Tvým odjezdem
Ty si zmizíš a dny
Co začnu počítat
znova
Jsou přesýpací hodiny
Sama krátím
Život svůj
Místo s Tebou
Tiše se ztrácím
Prohrála jsem sázku
O srdce
A vyhrála lásku
A samotu, která lže...
A tak je teď mým osudem
Nepřemýšlet rozumem
A čekat v čase
Na Tebe
Zatím budem silní
A snít spolu na dálku
O nás, svatbě, dětech…
Třeba zapomenem na válku
Můj… vojáčku.
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Majdalénka, poeta, srozumeni
Komentáře (0)