zimní ptaci
Anotace: A hejna se jich vznesla.
okovy pevně stáhnu
okolo tvých ran
a hejna vran
naposledy pozvu
aby hodovaly
na tvem chtíči ,zlobě ,zmaru
a zobáky své po okraj
zatínaly
pili slzy tvé
a s krví co tak rychle houstne
malovali den
tvůj křik dám větru ať ho nosí
krajinou duší ztracených
sám nad tvým tělem uspokojen
dám poznat uším krutý smich
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
Komentáře (0)