Možná jsem divný
a taky sám
i přes to všechno
ideál mám.
Chtěl bych mít holku
byť není kráska
ve vztahu vyhrává
snad přeci láska.
Hledám a hledám
tak snad ji najdu
upřímnou, milou
co řekne mi pravdu.
Takovou jako já
co pro lásku žije
která mi pomůže
a žal ze mě smyje.
Snad nechci moc
normální holku
co ocení upřímnost
a romantiku.