láva
Anotace: zbyla už jen fotka.....
Dívám se doprostřed horké lávy
co smetla naše těla,
Když místo odpolední kávy
mezi námi proletěla
Dívám se do pekla i Edenu,
oběmi branami jsme prošli
jak z rentgenu
A na snímku nám našli
tumor vášně a chutě
velký a maligní,
ztěžkli nám perutě
láska prý je invalidní
Dívám se na tvúj obrázek
vzdálená i do tebe vrytá
Čistá jako oblázek
po dešti ze špíny smytá
Dívám se smutná
a přitom s úsměvem
Ta fotka chutná
jak víno se zpěvem
Komentáře (0)