bezdůvod

bezdůvod

Anotace: ..

opravdová láska není vzácná
je všude kolem
sálá z hvězd
opačné póly umí svést
na každém rohu v barvách kvete
je tvoje
chraň ji
mistře světe..

nebývá schovaná
nechce být hledaná
stačí ji zvednout
šeptat tiše
a možná první pusu dát
učit smát
pak dá ti štěstí
radost z kroků
důvod žit..

promarni šanci přijdou slzy
skleněné pohledy
zasněné
bezdůvod k přesunům
toulání po lese
zpomalí tikot
srdce zraněné
Autor poeta, 18.09.2012
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí