Vrať mi
VRAŤ MI
Vrať srdci mému klíč,
láska k tobě změnila se v bič.
Bičuje mé srdce a ono krvácí,
ve chvílích kdy vzpomínky se navrací.
Milovat dále tě již nesmím,
jak opuštěné štěně po nocích teskním.
Každý večer uléhám do prázdné postele,
se slzami v očích – vždyť zemřela mi naděje.
Pohřbil jsi ji – tak srdce mi vrať,
a pak v temnotách navždy se ztrať.
Přečteno 471x
Tipy 7
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Eris Greensun, Petbab, srozumeni
Komentáře (2)
Komentujících (2)