Já nejsem vagabund,
jsem jen jiná-to z klína
mi spadla kopretina a někdo
se začal hrůzně smát...
Já nejsem vadnou,
jsem jen víla-která lidsky
žít se naučila.
A umí se i bát...
Já nejsem divná,
jsem jen žena-která
s láskou byla přistižena,
A umí milovat...