Jenom dvě slova
vystihují aspoň trochu
co k tobě cítí srdce mé.
Jen ty dvě slova
milý hochu
jen "Miluji tě", více ne.
A ničím jiným
se nedaj vyjádřit
mé velké city, aspoň přibližně
Miluji tě
a tato dvě slova
nikdy je, věř mi
nevezmu zpět.
Začíná pro mě
etapa nová
kdy mnohem hezčí
hezčí je svět.