Blázne...
Nech ji,ať si rozmyslí...
Ať pochopí,
kam ji srdce volá.
Pokud ona Andělem jest,
pozná,uslyší tě
a na mou čest,
půjde tam,kde polapí ji tvoje sítě.
Pak hýčkej ji, jak duši svou.
Počkej, přijde, nech jí čas.
Pak pochopíš i ty,
že zvláštní pocity
jsou v každém z nás.
Nádherné povzbuzení :)
Děkuji moc.
19.09.2012 16:59:53 | Moustard.jr
užij si ji, je celá celičká jen pro tebe a děkuju že jsi mi s ní pomoh!
19.09.2012 17:05:03 | Liduška