hezké vyjádření pocitu radosti ze své, snad poslední podzimní lásky a přitom tolikrát zklamané srdce chvěje se štěstím a zároveň propadá smutku,snad nad nad koncem žití nebo nad koncem lásky,po níž už žádná nepříjde ..?? ...
dal autor komentáře bez registrace
22.10.2012 11:39:47 | laludmi