Myslím na tebe
dnem i nocí,
bojím se že už mi
není pomoci.
Když je ti smutno
sama mám slzy v očích
a v hlavě tmavo jak
obloha noční.
Kamkoli podívám se
vidím tvůj úsměv,
jako by ti věčně
zamrzl na ústech.
Na mysli pořád jen
tebe mám
a nic jiného
nehledám.
Všude vidím jen
tvoji tvář.
Je pro mě jasná jak
slunce zář.
Ty jsi mým světlem
ty jsi mou tmou.
Ty jsi mým teplem
a já jsem tvou...