V tuto noční dobu-
jdu spát a ty?
Postarej se o náhodu,
aby se nám o sobě mohlo zdát,
neb sny propojují naše životy.
V tuto noční dobu-
už dávno jsem měla spát.
Vždyť pro kouzlo těch
snů,se nám o sobě-
bude zdát.
jo, je pěkná...i ta fotka (miluju hory)
03.12.2012 13:49:55 | Robin Marnolli
Také miluji hory, nechala jsem v nich své srdce...i ty naše malé hory..krkonoše..
05.12.2012 01:58:42 | Liduška
Krásná, Liduško. Moc se ti povedla ST
23.09.2012 01:21:59 | Hoshi