V pokoji prázdném

V pokoji prázdném

Anotace: sám sebou zhnusený

V pokoji prázdném
sám sebou zhnusený
otevřu okno
dva roky nad zemí
náš dávný otisk
župan
tvá bílá vlajka přes pelest
nějak nemám touhu
a nechce se mi vznést

v pokoji prázdném
sám sebou zhnusený
připiju s ránem
na ženy
naposled
popřej mi do ticha
příjemný let
zpáteční lístek
na jiný svět

nechám to okno dokořán
studenou zemi zapálím
nebudu sám
raději uhořím než jenom dým
plamenem jinde
neptej se
s kým

sám sebou zhnusený
naposled
do ticha
než se má touha
zadýchá
Autor kroužek, 27.09.2012
Přečteno 455x
Tipy 11
Poslední tipující: BLUE-from-the-NIGHT, Lexisa, Elee, janewe, Hazentla, Lenka Krásnodvorská, Alain
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

dokonale jsi to vystihl...)))

17.11.2012 02:40:54 | BLUE-from-the-NIGHT

líbí

...bylo to naposled...škoda..tak už odleť)

17.11.2012 02:39:23 | BLUE-from-the-NIGHT

líbí

a to je (kurva) dobrý !!

D.

02.10.2012 00:01:24 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel