Odchází
Anotace: ...léto i ty....
Podzim listí barví,
léto odchází,
tak jako ty,
můj drahý...
A mě dechu dochází
když chytám stíny,
dozvuky hlasu,
city jenž mizí.
Nespílám, nekřičím,
stojím za vším,
co tě odhání,
přestože se měním,
v to cos chtěl..
Pohřbi mě v tichu
duší i těl.
Seber tu trochu tepla
co ve mě ještě zbyla,
ať tu umrznu...
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: somewhere, Elee
Komentáře (0)