Když s tebou mluvím
Anotace: Pro všechny hledající.
Když s tebou mluvím,
tváříš se tajemně.
Kouzlo z tvých očí přejde přes hory i přes kopce.
Pro neznámé jsi královna,
co žije okamžikem.
Jinak máš srdce,
bloudící životem.
Když jsi sama,
sklopíš hlavu do rukou,
myslíš na lásku a nejen ohnivou.
Přeješ si muže,
co za to stojí a když už někdy padne slza,
vezme Tě do obětí.
Uslyšíš jeho hlas: „Nekoukej na to, to se má.
Je to minimum co mohu ti dát.“
Tvůj úsměv bude jedinečný i srdce spokojenější.
Smutku budeš zbavena,
za ruku podržena.
Je to tvůj sen,
nebo není?
Odpověď nehledej.
Čas odpoví.
Komentáře (0)