Cydonia
Anotace: face (see Google Mars HD only)
K Cydonia Region od severu letím
poznávam tvár inak
ako vy z juhu
krásna je ako nik a nikdy predtým
neveríte? i tak
nehľadám druhú
akiste hviezda mi, verte neverte
nechala reliéf svoj
z túžby a lásky
Proxima jediná - tú mi neberte
majte si placebo
kalendár majský
pyramíd kopy a záhad na mraky
ja už mám jasno, deň
tvárou v tvár chvíli
tu na Marse pre mňa, lietam k nej taký
bezbranný ako tieň
len náhodilý
Komentáře (0)