Ty pocity vlků...

Ty pocity vlků...

Anotace: Po půl roce....láska, štěstí, něco na ten způsob,kdy si člověk myslí že je štastný, ale vlastně neví..a pak nějak mu dojde...že je to stále stejné....

 

A tak stále já, ač né už divoká...

I když v rouše,né však vlčím,

sedím tady, stále mlčím,

jsem jak v sobě pohřbená.

 

Vyměnila jsem,lesy své za město v prachu,

Ptáky za nekonečný příval strachu,

však nazpět to už nevrátím.

 

Někdy pocity mívám,

ted se zimou,co přichází.

Že v sobě sama se skrývám,

hledám něco, co mi neschází...

 

Proč chvátá každý, když neví za čím.

A schválně fintí se a maluje,

jak straka,která když lesk vidí,

slétne dolů...pak se pozdě varuje..

 

Ty pocity, po půl roce,

kdy z lásky, někdy hádky jsou...

Jen kvůli hloupému vyjádření,

bojíš se...

že tě všichni slovem uhranou.

 

A já? Ač stále dál jsem stejná,

ted vidím, co před tím,nebylo.

Že změnilo se cosi v nás,

vše je nějak zvláštní,

kam se štěstí podělo..

 

A tak stále já,ač né už divoká,

to touhy své dál zas ukrývám.

Zas přijde čas, kdy se v noci probudím,

budu vědět,že v sobě vlky mám...

 

 

 

Autor Liduška, 02.10.2012
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí