Já volám tvé jméno
má duše zaklíná
srdce mé
puká
nic s tím však nenadělám
ty o tom nic nevíš
a já tím umírám
o nocích sním o tobě
slunce mou zhoubou stává se
s raními paprsky
jak mizí pozůstatky noci
končí mé sladké snění
...........................
Těším se až se rok s rokem sejde
a ty budeš opět držet mé ruce
Já volám tvé jméno
má duše zaklíná
srdce mé
puká
nic s tím však nenadělám
ty o tom nic nevíš
a já tím umírám
.
Trošku to porovnej..
Já volám tvé jméno
má duše zaklíná..
srdce mé puká..
.
Jinak budu..
dezorientován...
.
Nebo to byl záměr.
19.10.2012 01:22:24 | Sleepwalker