Podzimní Barbara
*
Podzimní Barbaro
v Tvých vlasech šustí listí
podzimní Barbaro
tak jsem Tě našel zas
Kam ses jen ztratila
prý počala jsi čísti
a já Ti říkám zas
Barbaro nebylas
Jablíčko loupáš dnes
v svých zdravých bílých zubech
v Tvých očích znavených
podzimní vidím vřes
V mlhavém podzimu
je konec nenávisto
hvězda se ligotá
a v lesích bloudí pes
Jen vosa poslední
za oknem potácí se
a hledá sladkosti
sladkého jablíčka
Co v dlani svíráš teď
je konec nenávisti
jenom ta únava
Ti klesá na víčka
Tisknu Ti na rty polibek
tichounce,zlehka,něžně,
abych se neztratil
abych zas nebyl sám
Abych zas netápal
a neztrácel se v sobě
má krásná Barbaro
s Tebou neklopýtám
Jsi šik divokých hus
co nebem táhne k jihu
a jistě má svůj cíl
jako já Tebe zas
Halasný jejich křik
snímá zas ze mně tíhu
už nesmím nikdy říct
Barbaro nebylas
*
Přečteno 495x
Tipy 16
Poslední tipující: Radhuza, Špáďa, CULIKATÁ, Ružka, Lenka Krásnodvorská, Holis, jima
Komentáře (3)
Komentujících (3)