Je to jako nový den,
je to jako nové dílo,
které v kuži se mi narodilo.
Roste a sílí každý den
čisté krve tok rozproudilo.
Mám úsměv na tváři
ikdyž ne vše co zlaté je
rozsvítí a rozzáří..se.
Jakoby nové slunce
svítí krásně,hladí prudce.
Jsem pomalovaný blok,
už ne jen čistá tabule
na kterou si někdo napíše
...a tiše odejde.
Chci ještě víc té barvy
sluneční harfy.
Zůstaň tu se mnou
dýl než napořád
zůstaň tu se mnou
měj mě rád.