DITES MOI
***************
..pošeptej mi že mě miluješ
do záhybu na předloktí
a do té jamky za krkem
těsně pod háďátky z vlasů
pošeptej mi že mě miluješ
ne pro pravdu okamžiku
ale pro tu krásu
mléčných drah
a osedlaných jednorožců
pošeptej mi že mě miluješ
JEN JEDNOU
..pro anděla co mě hlídá
Pošeptej mi že mě miluješ
..to jen abych věděla
že jsem ještě živá
:D no to mě picne....chlapů tu je jak much a ona mi to pošeptá Romanka :DDDDto jsem celááá jááá :d
08.10.2012 15:33:44 | Noc17
kdyby ti to stačilo ode mně tak ... šššš... kam jen budeš chtít ;-)
08.10.2012 13:55:20 | Romana Šamanka Ladyloba