nekonečná???
Anotace: žádné štěstí netrvá věčně
Je-li opravdu bůh?
Tak nemá nás v lásce
žijeme jen na dluh
v neschodách a hádce
věřím spíše v peklo
v moci síly ďábelské
štěstí se rozteklo
a není pomoci nebezké
uvadá láska i nadšení
usychá potěšení i touha
poté se již nic nemění
zůstává jen vzpomínka
pouhá
radost žalem zaplacena
smích projrvem bezmoci
duše zármutkem pohlcena
a já ůplně bez pomoci.
Vím,že štěsti není bez konce
že vše krásné skončit musí
tak proč ze sebe dělám pitomce
mě samému se to už hnusí.
Komentáře (0)