Neopětovaná láska
Anotace: Vyřčená slova nevezmeš zpět
Vyřčená slova nevezmeš zpět,
milosrdná lež zůstává lží,
city mé skotačí,
rozum si spí.
Nevnímá,
dřímá si v poklidu,
marně se pomoci dožaduji.
City své vítězství oslavují,
celou mě pohltí,
nelze se vzepřít.
Miluji.
Zbytečně.
Marně.
Sama.
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (2)