On
Nočních dravců výraz má
výrazná toť přednost.
Před most přijel s dívkou v autě
znal tě
a proti tobě
neskonale dlouze stonal
v tomto domě.
Dnes zase nepřijde
neví kde hlavu má
hlavně když kráčí
po pavlači
a jeho polovička kočárek veze.
Je to teze podložená
kusem dřeva.
Lítosti není třeba.
Slabosti svoje vyjevil
když s tenkým hlasem
za noťasem sedí do práce zabrán.
Za bránu ráno půjde zvesela
okolo náměstí
a okolo kostela.
Nezdáš se mi
sám na zemi spíš
a piješ rosu nosem
zrosen dosti neobvykle.
Trošku příkré je tvé košaté myšlení
možná náhodou, možná záměrně
se v košilaté promění.
V domě domnění.
Přečteno 528x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)