Anotace: -
Na mém peru ulpěl prach,po všech slovech jež odvál vítr,přepadl mne náhle strach,že zas tě budu milovat.Byl to sen co chtěl jsem žít,tetování, když jdeš za katr,vzpomínka co nejde smýt,smyčka se počla stahovat...
fajne.
26.11.2012 07:29:39 | Robin Marnolli
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?