Slova
Zbytečné plýtvání slovy..
průhledné konce..
skleněná představa
rozbitá na tisíc kousků,
dvě strany mince..
začátky, prostředky
..
na co se trápit,
zbyly by výčitky..
Trpělivost slov,
pozbyla svého kouzla...
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: Favi, prouteny kosik
Komentáře (0)