Viděl jsem tvé oči zavřené
slyšel
touhu
když se mým tichem prožene
výdech
úzkost
touhu do pěstí uzamčenou
na cestě dolů
kde
vášeň je mou ženou
Viděl jsem oči zavřené
slyšel
i nejkratší tvůj vzdech
poslední
nádech tělo mi nech
dál touha
ve stínu
opodál hoří
můj potopený koráb
příboj
v tvém rozbouřeném moři
Viděl jsem oči zavřené
slepec opilý mocí
naděje ticha
sténajíc nocí
teď
když tělo tvé
k mému zase se sklání
láska
na první dotýkání
Rytmus je fajn, ale chybí tomu originalita, je to jako taková jednolitá stokrát obehraná písnička. Ale úplnej průser rozhodně ne.
19.10.2012 13:16:13 | Nikotin
Moc se mi líbí. Vášnivá a přesto si zachovává romantiku. A název dokončený v anotaci je také pěkný.:-)
19.10.2012 10:32:41 | Lenka Krásnodvorská