Anotace: :)
Přejdu ti prstem
po páteři
pod husí kůží
přede kočka,
netuší
zda se zpronevěří
a nebo ještě
chvíli počká.
Krátká, jemná pěkná.
20.10.2012 17:25:40 | Robin Marnolli
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?