Let ze srdce pocitu
Anotace: Prostě zamilován ;) :D
Míti křídla stačí,
pro ten pocit ptačí.
Z výšky prohlédnout si svět,
najít svého srdce květ.
To duše věru křídla má,
hrají nádhernýma barvama.
A duševní let ptačí,
vede mne k mé Hanči.
Tam kde srdce dvě jsou jedním,
k Hance milováné se zkláním.
Jsme bytosti dokonalé z lásky Boha,
to moc dobře víme oba.
A tak u tebe můj let končí,
cílem bylo dostat se k mé Hanči.
S duševními křídly přeletěl jsem svět,
abych úsměvama a láskou zaléval ten květ.
Komentáře (3)
Komentujících (3)