Láska
Anotace: Když nepomáhá nic jiného než koupat se ve vlastním neštěstí.
Láska laská,
laská práská dveřmi.
Láska třaská,
láska i bolí, věř mi.
Láska je sázka na jedinou kartu,
láska je okamžik i věčnost.
Láska je den, je noc,
láska je všechno.
Je všechno nebo nic.
Komentáře (0)