Utěšíš?
Anotace: "Srdce má své důvody, které rozum nechápe..."
Pomalu splétáš mi srdce
sešíváš šňůrkou podzimních jeřabin
proplétáš řasy na mých dlaních
- neporaníš?
Pláčeš mé slzy
ale já pořád nevím, jestli (ti) můžu věřit
Věšíš své barevné úsměvy
na stromy
na lampy podél mých cest
notuješ píseň v mém srdci
brnkáš mými pocity melodii
v tom svém
Křičím – tišíš
Trpím – hladíš
Shořím!
Hasíš?
Přečteno 497x
Tipy 1
Poslední tipující: Hynas
Komentáře (0)