i pro mě jako celek výborný. moc fajn:)
24.10.2012 13:59:02 | kočkopes
tohle mi utkvělo na první pokus
Snad si někdy všimne
že mám v pohledu
osamělé jezdce
když se dívám jejím směrem
ale četla jsem "pohled osamělého"
ať tak nebo tak, celek je pro mne výborný
24.10.2012 11:39:56 | hanele m.