Kdo zná ten pocit
když touha jej ovládá
když láska v jeho srdci
nad ostatním převládá?
Kdo ví jaké to je
vzpomínat na spousty chvil
byť zcela obyčejných
na každý okamžik co s ní byl.
Kdo poví mi co dělat mám
když sny se o ní jasné zdají
a stále si je přehrávám
a ony s myslí mou si hrají.
Kdo poví na co myslet
když slza k zemi padá
a chybí mi jen její dotek
co tělo moje postrádá.
Jak zaujmout ji mám
když říci něco problém mám
a strach že něco pokazím
a pak se s ní pohádám.
Tak co se dělat dá
když obejmout ji toužím
a hladit ji ve vlasech
však jen ve snech se ploužím.
Kdo konečně už pochopí
že pro ni vše bych udělal
a kdyby moc ho chtěla
i život svůj jí dal.
Kdo pomůže mi
když srdce mé to bolí
kdo nahradí ji
když nechce být mojí?