Jen pro nás dva
Tisíc barevných odstínů,
šedi ve tvém dekoltu.
Směje se mi do očí,
a čeká na chvění minutových ručiček.
V logru od kafe,
vyčtu náš osud.
A z drobku od snídaně,
sestavím ti hrad.
Budeme tam spát,
na listí od fíkusu.
A taky tančit,
ve sněhové bouři.
Nazí,
jen pro tu chvíli.
A jen a pouze,
pro nás dva.
Přečteno 653x
Tipy 14
Poslední tipující: A. L. McCawley, kudlankaW, Akrij8, Jiná, enigman, Bunney, Robin Marnolli, Rezkaaa
Komentáře (5)
Komentujících (4)