Co víc?
To jsem ještě nepoznala
abych tak moc
v přátelství se nevyznala.
Víc než láska, upřímně
ale jako vždy
nejsem v tom tak nevinně.
Prý dokonalé nebývá nic
jenže já
mám-li jeho, nechci víc.
Přečteno 627x
Tipy 4
Poslední tipující: Truckle, Lioness, Träumer94
Komentáře (4)
Komentujících (3)